Neked van szívügyed?

A mi szívügyünk a Harmadik 1%

Add a Harmadik 1%-od a szívügyednek!

Május 1. az a nap, amikor szeretnénk, ha minden üzleti szereplő végiggondolná, van-e tudatos stratégiája arra, hogyan támogat társadalmi kezdeményezéseket az egész év folyamán.

  “Akkor tudok adni, ha majd lesz miből..”

Jó hírünk van, mindig van miből adni, befektetni, költeni vagy épp félretenni.

A megoldás a hozzáállásunkban rejlik, hiszen mindig van valamink, mindig tartunk valahol az életünkben. Az adott pillanatban rendelkezésünkre álló erőforrásaink jelentik azt az alapot, aminek az 1%-a segítségként nyújtható, befektethető, vagy elkölthető, esetleg megtakarítható.

Nem kell hatalmas vagyont felhalmoznunk, és nem is kell mindig csak a pénzre szűkítenünk a támogatást. Itt olyan egyszerű dolgokra kell gondolni, ami mindannyiunk rendelkezésére áll, csak eddig nem tekintettünk rájuk támogatási erőforrásként.

Adhatunk 1%-nyit:

Az eszközeinkből
Az időnkből

A jövedelmünkből

A tudásunkból

A megoldás rajtunk áll, az első perctől kezdve lehetőségünk van, ezekkel tudatosan gazdálkodni. A mi döntésünk, mire van időnk, pénzünk, tudásunk, erőforrásunk stb.

Ez a Harmadik 1%.​

A Harmadik 1%-ot nem az adóbevallásunkban kell keresni tehát, hanem a naptárunkban, a jószándékaink és a saját erőforrásaink között.

A tudatos adás üzleti haszonnal is jár: magasabb profit, jobb egyéni teljesítmény, hatékonyabb munkavégzés a jellemző azokra az üzleti szereplőkre, akik számára ez az adási attitűd magától értetődő, és az üzleti kultúrájuk része.

Harmadik 1% tervező

Ha még nincs szívügyed, vagy pontos terved és stratégiád társadalmi ügyek támogatására, akkor használd a Harmadik 1% tervezőnket!

Ennek segítségével könnyedén végiggondolhatod és megtervezheted a Harmadik 1%-odat!

Hogyan tudnál jól segíteni?

Meg is hallgathatod!
Edukációs hanganyagunkat Spotify-ra is feltöltöttük!

Mutasd, neked mi a szívügyed!

Válaszd ki, töltsd le, oszd meg social médiában, mi a szívügyed!

Melyik az az ügy vagy ügyek, amik a legközelebb állnak hozzád, vagy esetleg amiket már te is támogatsz? Ezzel inspirálhatsz másokat is arra, hogy éljenek a Harmadik 1%-ukkal és támogassanak társadalmi ügyeket. Ha betagelsz minket is a posztodnál, mi is meg tudjuk osztani!

Még poszt szöveget is adunk neked, hogy tényleg csak pár gombnyomás legyen:

Mutatom az én szívügyemet! Ez az a terület, ahol szeretném, ha előrelépés történne, és én is részese lehetnék a változásnak! Támogass te is olyan ügyet, ami közel áll a szívedhez! 
#harmadik1szazalek #azenszivugyem

Mutatjuk a Bridge Vezetői Közösségünk és partnereink szívügyeit!

Mutatjuk a Bridge Vezetői Közösségünk tavalyi Harmadik 1%-át!

2021-es Harmadik 1%-os példáink vezetőinktől

A Bridge Vezetői Közösség tagjai, akik az adójuk 1+1%-a mellett már rendelkeztek a Harmadik 1%-ukról is:

Te készen állsz, hogy dönts a Harmadik 1%-odról?

Harmadik 1% Tervező letöltése