top of page
Linkedin_cover (2).png

Május 1., a Harmadik 1% napja

A nap, amikor szeretnénk, ha minden üzleti szereplő végiggondolná, hogy van-e tudatos stratégiája arra, hogyan támogat társadalmi kezdeményezéseket az egész év folyamán.
Mert jól segíteni így lehet: rendszeresen és következetesen.

Számunkra természetes, hogy minden évben rendelkezünk a személyi jövedelemadónk 1+1%-ról. Azonban sok más módon is tudunk tenni. Itt olyan egyszerű dolgokra kell gondolni, ami mindannyiunk rendelkezésére áll, csak eddig talán nem tekintettünk rájuk támogatási forrásként, adhatunk 1%-nyit:

A tudatos adás üzleti haszonnal is jár: magasabb profit, jobb egyéni teljesítmény, hatékonyabb munkavégzés a jellemző azokra az üzleti szereplőkre, akik számára ez az adási attitűd magától értetődő, és az üzleti kultúrájuk része.

13.png
11.png
10.png
12.png

Ez a Harmadik 1%.

A Harmadik 1%-ot nem az adóbevallásunkban kell keresni tehát, hanem a naptárunkban, a jószándékaink és a saját erőforrásaink között.

Harmadik 1% tervező

Ha még nincs pontos terved, stratégiád társadalmi ügyek felkarolására = a Harmadik 1%-od felhasználására, akkor a Harmadik 1% tervezőnket neked találtuk ki!


Készítettünk egy nyomtatható tervezőt és egy edukációs hanganyagot is, melyek segítségével könnyedén megtervezheted a Harmadik 1%-od te is! Mutatjuk, hogyan tudsz jól segíteni: rendszeresen és következetesen.

Meghallgatom, hogyan tudnék jól segíteni társadalmi kezdeményezéseknek a Harmadik 1%-ommal:

Ha még többet szeretnél tudni a Harmadik 1%-ról, olvasd el részletes útmutatónkat is:

Mutatjuk a Bridge Vezetői Közösségünk Harmadik 1%-át!

Bridge Vezetői Közösségünk Harmadik 1%-a - 2o22

A Bridge Vezetői Közösségének tagjai megosztották velünk tavaly is az ő Harmadik 1%-uk történetét.