Behance my_ Illustration

Hosszú távon és érték alapon gondolkodó üzleti szereplők közösségét építjük 2013 óta a Bridge Budapesttel. Hosszú távra tervezni egyre képtelenebbül hangzik, de hosszabb távra elköteleződni értékek mellett, lehet az új realitás. A hosszú távú tervezés visszaszorulásával felértékelődnek az értékek, mint referenciapontok az üzleti működésben is. Tervmutatók helyett értékfaktoroké a jövő? Ezek képezhetik a bázist, ezekből kiindulva lehet meghatározni az üzleti cselekvés irányait is. Nehéz más biztosabb pontokat találni ma az építkezéshez és egy stabilabb működéshez a teljes bizonytalanságban.

Egyesületünkkel azon dolgozunk, hogy lehessen büszke üzleti szereplőnek lenni ebben az országban. Hogy minél több érték-vezérelt cég fejlődjön és épüljön Magyarországon. Olyanok, amelyek folyamatosan tanulnak, fejlesztik magukat, és büszkék a tudásuk, a teljesítményük alapján elért eredményeikre. Ezeket a szereplőket kívánjuk támogatni, fejleszteni, összekapcsolni és együttműködésre ösztönözni. Hiszünk benne, hogy az üzleti magatartás, amit a közösség képvisel egy fenntarthatóbb üzleti közeg alapja, ami épít együttműködésekre és a  win-win helyzetekre.

Gyerekeknek van egy vállalkozási mentalitásfejlesztési műhelyünk, a Bridge Bizniscool. Az ország 30 pontján fejlesztettük már 1000 gyerek vállalkozói mentalitását. Az Edisonplatformunk pedig összekapcsolja a szülőket, a jövő munkaerőpiacáról felelősen gondolkodó cégeket és a leginnovatívabb oktatási rendszeren kívüli készségfejlesztő kezdeményezéseket, 64 településről 100-at. A Vállalható Üzleti Kultúráért elkötelezett közösségünk ma már 1000 vállalat. A kezdeményezés Nagykövetei között olyan cégek és vezetőik vannak, mint a Praktiker, az Eisberg, a Netpincér, a Job.hu, a Sigma Technology, a Tranzit-Food, az MVÜK, a Törös Ügyvédi Iroda, a Continental Group, a Villámfordítás, a Schiller Autóház, a Kötéltechnika, az EMG Group, a Prezi vagy az Opten.

Szeretnénk, ha azt az üzleti magatartást, amit ezek a vezetők képviselnek, a jövőben úgy ismernék meg egyre többen, hogy ez egy olyan üzleti kultúra, ami összeköt világokat, áthidal szakadékokat, hogy az üzleti élet valódi esély, fenntartható közeg lehessen bárki számára. Az értelmes munka világának bázisa. Hívják ezt a kultúrát mostantól Bridge Business-nek. Az így gondolkodó vezetőket pedig Bridge-vezetőknek. Fogadjátok szeretettel! Mi hittel és kedvességgel készítjük.

A Bridge Business, a Bridge Budapest üzleti blogja az érték alapon és hosszú távon elkötelezett üzleti szereplőkért

Impresszum

A Bridge Business blogot a Bridge Business Kft. üzemelteti. 

Az oldal szerkesztésében és szakmai támogatásában a Bridge Budapest Egyesület tagjai vesznek részt.

Név: Bridge Business Kft.
Székhely: 2013 Pomáz, József Attila utca 3.
Levelezési cím: 1134 Budapest, Apály utca 3. VI./4.
Adószám: 14349827-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-120816
Kérdés esetén kereshető:
Tűzkő Dorinát, az info@bridgebudapest.org címen

Az oldalon található Kapcsolat űrlap kitöltésével vagy a fenti elérhetőségünk valamelyikén történő kapcsolatfelvétellel hozzájárulsz a megadott személyes adataid kezeléséhez az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltak szerint, a célból, hogy a Bridge Business Kft. a kapcsolatot felvegye veled.

Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy jogosult vagy arra, hogy hozzájárulásodat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon bármikor visszavond.

Kik vagyunk