Elkészítettük Magyarország első Legacy Leader kutatását

Legacy Riportunkból kiderül, hogyan vélekednek hazai üzleti szereplők arról a vezetői szemléletről, aminek alapja, hogy számít, mit hagynak maguk után.

Ki a Legacy Leader?

Olyan (üzleti) vezető, aki a saját érdekein túl, hosszú távra tervez, elkötelezetten a jövő generációiért. Érti a felelősségét, tesz érte és példát mutat, erős személyes integritással. A saját erőforrásait használja társadalmi ügyek melletti elköteleződésre. Számít, mit hagy hátra maga után a következő generációknak.

A Bridge Legacy Lab vezetői szemléletformáló programjai

A vezetői pálya minden korszaka számára tartunk szemléletformáló programokat, mert hiszünk abban, hogy minél előbb kezdődik el a vezetők tudatos építkezése, annál jobb cégek épülnek és jobb üzleti döntések születhetnek a következő generációk számára is.

Legacy Kickoff

Célunk, hogy szakkollégiumokon és diákszervezeteken keresztül, a Jövő Vezetőihez vigyük el a Legacy Leadership vezetői szemléletét, hogy tudatos stratégiát építhessen egy vezető az erőforrásai minél teljesebb felhasználásával.

Legacy Fellowship

Meghívásos ösztöndíj program ígéretes, fiatal vezetőknek. Célunk, hogy a vezetővé válás kezdetétől támogassuk a hosszú távú gondolkodást és az értékvezérelt működést.

Legacy Leadership Program

Az egyéni felelősségvállalás tudatosításáról szóló fél-/egynapos szemléletformáló program közép- és felsővezetőknek.

Miért fontos ez vezetőként?

Ma még kevés vezetőnek van 10-15 évre ható terve – kevesen gondolnak arra, mit hagynak hátra, ha átadják a cégüket, pozíciójukat. Mi abban segítjük őket, hogy felismerjék a saját hatásukat, azt, hogy mit tudnak tenni azért, hogy egy szerethetőbb világot hagyjanak hátra a következő generációnak, amely szemlélet valójában üzleti érdek is, mert a hosszú távú, fenntartható növekedés bázisa.

Célunk, hogy a programban résztvevők felismerjék és megértsék, hogy a vezetővé válás pillanatától megvan a lehetőségük többet tenni annál, mint amit kell. Ez nem lemondás, nem is kötelezvény, hanem egy törekvés, amely nem csak társadalmi felelősségvállalásra, hanem akár cégen belüli, saját vezetői munkára és tevékenységekre is értelmezhető.

Legacy Mentorok

Ha szeretnél még többet tudni Legacy Lab programjainkról és céged vezetői számára is izgalmas lenne megismerkedni a Legacy Leadership szemlélettel, írj nekünk:

Leadership Program

A legacy-t nem csak kutatjuk, hanem fejlesztjük is a Bridge Legacy Labben. Egynapos leadership program az egyéni felelősségvállalás tudatosítására törekszik, végigvezetve a vezetőket a körülöttünk lévő világ kontextusától, a vezetői és az üzleti szerep lehetőségtöbbletén át az ügyekig és a mit hagyunk hátra egyre égetőbb kérdéséig.

A Bridge Legacy Lab Leadership Programját Legacy Mentorok vezetik, akik tapasztalt üzleti vezetők, pszichológiai tudással, coaching és szervezetfejlesztési háttérrel.

Árvai Eszter

LinkedIn

Beck-Bíró Kata

LinkedIn

Bíró Pál

LinkedIn

Dr. Kovács Judit

LinkedIn

Faludi Viktória

LinkedIn

Kreiter Éva

LinkedIn

Pataki Márta

LinkedIn

Pistyur Veronika

LinkedIn

Tűzkő Dorina

LinkedIn

Maradjunk kapcsolatban

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy a legelsők között értesülj újdonságainkról!