„Az lehetsz, aki szeretnél lenni”

A Bridge Business legújabb rovatában szeretnénk megmutatni azt a végtelenül inspiráló közeget, amelynek tagjai képviselik az üzleti élet igazi emberi oldalát. Megkértük a Bridge Budapest támogatóit és partnereit, hogy meséljék el nekünk melyik az a fontos vezérérték, amely hajtja és motiválja őket az üzleti életükben és a mindennapokban. Ezúttal Baittrok Borbálát, a Gemius Hungary Kft. tanácsadói divíziójának vezetőjét, az Edisonplatform odaadó partnerét kérdeztük.

Befogadó kultúra

Mindannyian különbözőek vagyunk

Befogadó kultúra számomra azt jelenti, hogy a munkahelyeden, az iskolában, az utcán és kikapcsolódás közben az lehetsz, aki szeretnél lenni, a körülötted lévők ezt teljesen természetesnek tartják, hiszen mindannyian különbözőek vagyunk.

A Gemius többféleképpen kapcsolódik ehhez az értékhez, egyrészt teljesen természetes módon ilyen miliőt teremt a munkatársak között, másrészt az erőforrásaink egy részét igyekszünk minden évben jó célokra felajánlani. Van a kezükben egy hatalmas eszköz, hogy online reprezentatív kutatással bármit megkérdezhetünk a magyar internetezőktől, bármilyen célt támogathatunk, így kerültünk kapcsolatba a Nyitottak Vagyunkkal 5 éve, akik azon dolgoznak, hogy a nyitottságot és az abban rejlő lehetőségeket tapasztalja meg minél több szervezet, munkaadó és munkavállaló. Évente publikálunk közösen olyan kutatásokat, amelyeken tetten érhető a magyar társadalom helyzete a női egyenjogúságot tekintve, az LMBTQ kisebbségek, romák, mozgáskorlátozottak munkaerőpiaci helyzetére vonatkoztatva.

Az Edisonplatform szintén egy ehhez hasonló szerelem projekt, ahol hasznos célt támogatunk, legutóbb a karantén helyzet kihívásairól végeztünk kutatást, hogyan hatottak a tavaszi hónapok a gyerekek és a családok életére, hogyan küzdöttek meg a nehézségekkel.