top of page
  • Szerző képeBridge Business

"Képesek vagyunk harmóniát teremteni"

A Bridge Business legújabb rovatában szeretnénk megmutatni azt a végtelenül inspiráló közeget, amelynek tagjai képviselik az üzleti élet igazi emberi oldalát. Megkértük a Bridge Budapest támogatóit és partnereit, hogy meséljék el nekünk melyik az a fontos vezértérték, amely hajtja és motiválja őket az üzleti életükben és a mindennapokban. Patakfalvi Réka, a Continental Group résztulajdonosa, kreatív igazgatója, a Vállalható Üzleti Kultúráért kezdeményezés Nagykövete osztja meg velünk értékét.


Harmónia


Fotó: Gregus Máté

Ez az az érték, amit az üzleti és a magánéleti döntéseimben is a legfontosabbnak gondolok, és fókuszban tart. Kiállok mellette.

Magamon viselem azt az értéket, amihez mindig vissza lehet nyúlni.


Azért választottam a harmóniát, mint értéket a számomra fontos, sok-sok más érték közül, mert azt vallom, a mai furcsa, nem szokványos helyzetben ennek megtalálása számomra az egyik legnagyobb kihívás. Magánéletben és az üzleti életben egyaránt.

Nőként, Anyaként, Feleségként, Üzlettársként, Cégtulajdonosként, Vezetőként “lavírozni” a szerepek között, mindeközben nem elfelejtve valaki fontosat: saját magamat...

Egy bizonytalan világban biztonságot teremteni azok számára, akik fontosak nekem. Büszke vagyok rá, hogy tudatossággal törekszem erre. A tavasszal kialakult helyzet emlékeztetett egy korábbi veszteségemre, és újra megmutatta, milyen nagy szükség van arra a tudásra, hogy bízzunk magunkban, és abban, hogy képesek vagyunk harmóniát teremteni akkor is, ha néha ez lehetetlennek tűnik. Kiegyensúlyozni a külső és a belső történéseket valóban óriási kihívás. Amikor a csapatomnál azt láttam, hogy a korábban felépített kis világu(n)k egy pillanat alatt a feje tetejére állt, és ebben az új helyzetben össze voltak zavarodva, elveszítették a talajt a lábuk alól, úgy éreztem, nem véletlenül esett a választásom a “Harmóniára”. Abban hiszek, hogy a nehézségek ellenére a mostani helyzetben is vannak apró sikerek, pozitív változások, és ezekre kell tudnunk fókuszálni, hálásnak lenni értük, és ez hozzásegít bennünket az egyensúly megtalálásához.



bottom of page